fronter
MENY

Adventstid på Fjellhaug!

Det har vært en desember fylt med forventning, julestemning og Jesus!

picmonkey-collageVi startet desember med den aller første julemessen på Fjellhaug noen gang!

Elevene hadde strikket og heklet og bakt til den store gullmedaljen. Det var basar, nystekte nordlandslefser og et utvalg salgsboder med hjemmelagde varer. Store og små koste seg meget med grøt og kaker fra kaféen og stemningen var god. Det var musikalske innslag fra bibelskolens eget mannskor, musikklassen og appell ved Hans Anton Eklund. Til sammen samlet vi inn 30 000kr til Siembra.

Juleuka braket løs den siste uken. Det var juleverksted, pepperkakehus konkurranse og sist, men ikke minst julemiddag og julekonsert! Musikkelevene har jobbet lenge med sistnevnte og på onsdagen etter en fantastisk julemiddag var det showtime. Med alt fra tradisjonelt til utradisjonelt var det vakre juletoner fra årets musikkelever.

TeFT Utland er også i gang med juleforberedelser. Indonesia teamet har vært i Berastagi for å se på prosjektet der innen mental helse og Afrika teamet har vært i Pokot og oppe på Chestatoppen. Du kan følge begge teamene på Facebook og Instagram! (TeFT Utland/TeFTIndonesia og TeFTAfrika)

Et halvt år har altså gått med mange gode minner, nye vennskap og felleskap med Jesus. Og med det også nye forventninger til det siste halvåret, og vi gleder oss!

God adventstid videre, og god jul!

 

Tekst: Anna Solberg

Foto: Jakob Viste og Ida Perny Clausen