Hva leter du etter?

Spiller med kjente artister og Fjellhaugelever

Thomas Engebretsen (34) er fra høsten av musikklinjas nye lærer i band og samspill. Thomas er en dreven lovsangsmusiker, dyktig bassist og spiller live og i studio med kjente musikere som Morten Abel og Sigvart Dagsland.

Av Jon Georg Fiske, rektor

Thomas gleder seg stort til å starte opp til høsten og møte sin nye klasse: «Jeg synes det er nydelig å jobbe med unge voksne som vil noe med livet og som prioriterer et år på bibelskole. Jeg har høye forventninger til hva vi kan få til sammen!»

Fra folkehøgskole og høgskole til Fjellhaug

Fra Musikkfolkehøgskolen Viken og NLA Staffeldtsgate er Thomas vant til å henge med ungdom, og ser frem til å reise på turer og lage musikk med dem. Etter fem år ved Viken hvor han har undervist i band og samspill, samt vært kontaktlærer for «Team Skjærgårds» ser han nå frem til å utvikle musikklinja ved Bibelskolen Fjellhaug. En skole han mener ligger perfekt plassert midt i hjertet av Norgesmusikkmiljø, - Oslo.

Han utdyper: «Målet er at vi kan utvikle oss alle sammen, både elever og lærere. Jeg håper å kunne bidra med engasjement, oppmuntring og erfaring som kan være med å løfte fram og foredle det elevene har med seg både musikalsk og personlig.»

Han tror det vil være et perfekt miljø på Fjellhaug for at nettopp dette kan skje.

Variert bakgrunn

Med mastergrad i utøvende musikk fra UiA og musikkpedagogikkstudiet fra Norges musikkhøgskole er Thomas godt kvalifisert for jobben. Hans hovedinstrument er bass, men mestrer godt de fleste bandinstrumenter.

Han har i en årrekke vært aktivt engasjert i Storsalen menighet i Oslo, hvor han i tillegg til å være en viktig brikke i musikkarbeidet i menigheten, også har engasjert seg i Alphakurs og i styret.

Over de siste tiårene har han vært med å gi ut 11 album og over 20 singler og EPer sammen med anerkjente artister i Norge. Sammen med andre driver han et eget studio og gir ut musikk sammen med kona Marianne Engebretsen som også er artist.

Denne erfaringen og kontakten inn i Norges musikkmiljø vil han ta med elevene på musikklinjen inni.

Thomas går inn i ettårs vikariat for Espen Tappel i 30% for skoleåret 21-22 som er ute i permisjon.

Bibelskolen Fjellhaug er glade for at Thomas vil begynne hos oss, og ønsker han varmt velkommen!

SE ALLE
Design og utvikling av M51 Marketing