fronter
MENY

Bursdagsfeiring for bibelskolen

På tide å feire bibelskolens 100 års dag! Tirsdag 19. november var det duket for finstas, middag og show for å mimre og hedre Bibelskolen Fjellhaug.

Tirsdag 19. november var det duket for fest og feiring på Bibelskolen Fjellhaug. Tidligere og nåværende elever og ansatte, samt venner av bibelskolen var invitert til å feire denne dagen med oss. 100 år! Finstasen var på og gjester var klare for en kveld med finere middag og show.

I 100 år har bibelskolen stått i med elever gjennom åndelig og personlig utvikling. På scenen under showet vitnes det nettopp om dette fra tidligere elever og ansatte. Tidligere elever forteller om hvorfor de valgte å bruke et år av livet sitt på bibelskole og hva dette har betydd for dem videre i livet. Utviklingsministeren selv er tidligere elev ved bibelskolen og kunne dele om hva dette betyr for han i jobben i dag. Det ble også sendt gratulasjoner langveis fra. Hans Kristian Skaar i NLM Ung kunne hilse fra USA med:

Gjennom 100 år har flere tusen elever blitt sendt ut fra Bibelskolen Fjellhaug og betydd en forskjell i flere hundre tusen menneskers liv.

Showet bydde også på litt av skolens historie, bak kulissene. 4 rektorer fortalte om hvordan det var å styre bibelskolen, om hvilke utfordringer de møtte og sto i og hvilke tanker de sitter igjen med i ettertid.

Musikken har vært sentral for bibelskolen gjennom mange år, og fikk dermed også en naturlig rolle når skolen skulle feires. Tidligere elever og ansatte flettet showet sammen med musikalske innslag.

Takk til alle som bidrog til at festen ble til og til alle venner av bibelskolen; gratulerer med dagen!

Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein forteller sin tidligere lærer om en rampestrek fra studietiden.

PS: Ønsker du å gi bibelskolen en bursdagsgave? Vi tar gjerne imot gaver på VIPPS. Du finner oss under «Kjøp og betal» og med nummeret #543572 eller du kan gå til siden støttespiller.