fronter
MENY

En langhelg i London

Fredag den 13.oktober reiste Metro og Musikk til London. Spente kom vi frem sent på kvelden og måtte reise rett til overnattingsplassen, Highbury centre, for å få noen timer søvn før helgen virkelig slo inn. Highbury centre er et gjestehus/vandrehjem som ønsker å gi en rimelig overnatting til kristne som kommer fra hele verden for å besøke London, noe som passet oss ypperlig.

Lørdagen var den store fridagen. Elevene fikk bruke dagen som de ville. Det resulterte i mye shopping og vandring for mange, mens to av elevene dro til Liverpool for å få med seg fotballkampen mellom Manchester United og Liverpool. Kvelden gikk til å se musikal, noe som falt i god smak hos elevene.

I løpet av helgen fikk vi besøke flere kirker/menigheter. Både HTB Church med et nydelig søndagsmøte, Hillsong med deres årlige musikal, og St. Peter’s Church hvor presten i kirken, Jason Gardner, hadde en samling for oss hvor vi virkelig ble inspirert.

Selvfølgelig fikk vi også sett noen av Londons stolte fasiliteter i løpet av helgen. Buckingham Palace fikk vi se midt på dagen i varmen fra sola. London Eye og Big Ben med Westminster palace så vi om kvelden. London Eye lyste opp i ulike farger, mens Big Ben dessverre var under renovering og begrenset derfor utsikten av det flotte bygge. Men opplevelsen var fantastisk.

Før vi visste ordet av det satt vi på flyet hjem til Oslo. Alle var enige om at vi hadde hatt en innholdsrik og uforglemmelig tur, full av minner.

Tekst: Johanna Kristoffersen & Malene Garstad

Bilder: Erik Hesselstrans & Malene Garstad