fronter
MENY

Et helt halvt år

Det første halvåret på bibelskolen er forbi, men heldigvis har vi det lengste halvåret foran oss. Derfor passer det ypperlig å høre med elevene om hva de sitter igjen med etter et halvt år på bibelskolen, og hva de ser frem til utover vårsemesteret.

Ragnhild (musikk): Det jeg sitter igjen med etter det første halvåret på Fjellhaug er mange, nye og gode relasjoner. Jeg har blitt enda bedre kjent med både meg selv og Jesus.  Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med menneskene jeg har rundt meg, og lære mer om Jesus.  Jeg gleder meg også til turneen vi skal på med musikklinja i april.

Ellen (metro): Det viktigste jeg sitter igjen med etter det første halvåret er all ny kunnskap! Jeg har fått interessant og detaljert undervisning i teoretiske bibelfag, relevante perspektiv i linjefag som feks apologetikk og sjelesorg, og praktiske råd for kristenlivet. Det har også vært en fantastisk erfaring å få bli kjent med nye mennesker på grunn av noe annet enn felles interesser eller stil, men på grunnlag av at vi alle har lyst til å lære mer om Jesus. Akkurat nå ser jeg mest frem til turen til Etiopia! Gleder meg til å møte mennesker fra en helt annen kultur og få se litt av misjonsarbeidet.

Steinar (Gaming): Jeg sitter igjen med mange nye venner! Det er en helt fantastisk gjeng som går på Fjellhaug. Det har vært mange sene kvelder med blant annet brettspill/kortspill, videospill, mye latter og gode samtaler. Jeg ser virkelig frem til at vi skal reise til Japan, det blir vanvittig kult å kunne oppleve et land som er så forskjellig fra Norge.

Egil (KRIK): Det er utrolig mye jeg sitter igjen med etter et halvt år på Fjellhaug! Jeg har fått lært mye nytt om Bibelen, jeg har fått blitt kjent med utrolig mange bra folk, og ikke minst har jeg fått en sterkere relasjon til Gud. Jeg er også utrolig takknemlig for samholdet vi har i KRIK-klassen, og alt det gøyale vi finner på. Turen vi hadde til Sogn + turen til Galdhøpiggen er utvilsomt det jeg savner mest fra det første halvåret.

Jeg har hatt det sykt kjekt på Fjellhaug til nå, men tror dette halvåret vil bli minst like bra! Jeg har store forventninger til undervisningen, og ikke minst de turene vi skal på, og aktivitetene vi skal holde på med som klasse. Det er spesielt tre ting jeg virkelig ser fram til nå; tur til Afrika i slutten av januar, tur til Hemsedal i mars og tur til Svalbard i april.

Det er ingen tvil om at det første halvåret har gitt oss mye å være takknemlig for, samtidig som det er mye å se frem til i vårsemesteret!  Vi gleder oss til fortsettelsen.