fronter
MENY

Fra Astrid til alle som ikke vet hva de skal det neste halvåret

Snøhuletur på Finse 2012

Snøhuletur på Finse 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg gik på Fjellhaug i foråret 2013. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg var vældig nervøs for, hvordan det ville blive at komme ind i et fællesskab, hvor alle andre havde været sammen et halvt år. Samtidig var jeg usikker på det norske sprog: Ville jeg forstå bibeltimerne? Ville jeg kunne snakke med de andre elever? Der var mange spørgsmål.

IMG_3797

Teltur vinter

På dansk har vi en sang, der hedder: ”Om jeg havde alt, men ikke Jesus”. Dette er en helt fantastisk sang, for den fortæller helt enkelt, at det er fuldstændig ligegyldigt, om jeg har al rigdom, magt og ære i hele verden, hvis jeg ikke har Jesus. Hvis jeg ikke har Jesus, så går jeg fortabt.

Jeg mødte Jesus det halve år, jeg gik på Fjellhaug! Gennem fantastisk undervisning, gennem lærere, der brændte for deres fag, gennem bøn og bibellæsningen med de andre elever, gennem samtaler, gennem lovsang og gennem fællesskabet.

Vær ikke i tvivl om, at et halvt år på Fjellhaug bibelskole, vil være det bedste halve år i dit liv! ”Om jeg ejer Jesus, ja kun Jesus, og i hele verden intet mer, o, så ejer jeg dog ALT i Jesus, han mit liv og al min glæde er!”

IMG_1743

Astrid i ble norsk i Afrika

Da jeg ankom til skolen, blev jeg modtaget af både rektor og en lærer. De fortalte lidt om skolen, jeg fik en rundvisning og der blev serveret kveldsmat. Det var en utrolig fin begyndelse, som fik mig til at føle mig velkommen fra første minut. Næste dag mødte jeg de andre elever. Alle vidste at der skulle komme fire nye elever efter jul, så selvom de måske ikke kunne huske mit navn, så følte jeg mig velkommen i elevflokken med det samme. Alle var utrolig flinke til at tage sig af os nye, at snakke med os og hjælpe os, når vi havde spørgsmål.

Bare fire dage efter min ankomst til Fjellhaug, tog hele skolen på tur. Idræt og friluftsklassen, som jeg havde valgt, tog til Tanzania i tre uger. Dette var en kæmpe fordel, for det betød, at jeg ikke skulle forholde mig til så mange menneske, desuden var alting nyt for alle, så vi var på en måde på samme niveau. Jeg lærte eleverne fra BIF vældig godt at kende, så da vi kom tilbage til Fjellhaug, gik det let med at blive kendt med de andre elever på skolen.

 

 

Efter en måned føltes det som om, jeg havde været på skolen lige så længe som alle andre.

Derfor kan jeg kun understrege endnu engang, at hvis du overvejer, om det kan betale sig at gå på Fjellhaug et halvt år, så er svaret et klart og rungende JA!!

Astrid Hadberg – Bibel, idrett og friluftsliv 2012

Slangeparken i Tanzania

Slangeparken i Tanzania

IMG_1648

I Afrika slo vi gresset for hånd før kamp

Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

Bruk av søkestang

Bruk av søkestang