fronter
MENY

Gaming på tur i Japan

Tradisjonen tro så reiser de ulike linjene på Bibelskolen Fjellhaug på en utenlandstur hvert år. Med den nye gaming-linjen så måtte et nytt reisemål tilføyes på listen. For seks elever, to stipendiater og en lærer ble den nye destinasjonen Japan. Med to av tre uker bak oss har vi virkelig fått oppleve mye av hva Japan har å by på. Den første uken ble tilbragt i Japans hovedstad, Tokyo. Der fikk vi se mer av den moderne japanske kulturen. Uken ble brukt på mye forskjellig, blant annet skyskrapere, templer, arkadehall og kilometerlange handlegater. Vi har også fått bryne oss på et stort utvalg av japanske retter, med alt fra nudler og stekt ris til blekksprut og sjøgress. Sistnevnte anbefales ikke.

Etter Tokyo dro vi videre med shinkansen (Lyntoget) til Kobe, byen der NLM sitt arbeid hadde sin oppstart. Her har vi fått være med på ulike gudstjenester, bibelgrupper og ungdomsklubber. Med Kobe som base har vi besøkt flere byer både nært og fjernt. Kyoto, Matsue og Osaka har alle vært unike opplevelser som vi sent kommer til å glemme. Opplevelsen som kanskje sitter lengst inne, var besøket på atombombemuseet i Hiroshima.

Nå går vi noen roligere dager i vente, hvor vi får litt mer tid til å utforske byen her i Kobe. Mer spennende mat skal prøves og nye butikker skal utforskes. Men akkurat nå gleder vi oss mest til en avslutningstur i Universial Studios imorgen. Sayonara!