fronter
MENY

Rekordmange søkere til bibelskolen

Det er en gledelig nyhet å kunne meddele at vi denne uken bikket 80 elever som starter på bibelskolen i august. Linjene begynner å fylle seg opp, men det er fremdeles noen ledige plasser.

Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt og årets kull har kun to uker igjen på haugen. Det har vært et år med innholdsrik og god undervisning om Bibelen og om livet sammen med Jesus. Lærerene er forskjellige med ulike personligheter, men har alle samme fokus i livet. Gjennom skole, praksis, turer og internatliv har elevene fått trygge rammer til å utforske troen sin. Fjellhaug vil være en plass som gir elevene noen ben å stå på i resten av livet som kristen. I tillegg til dette får elevene også god undervisning i sine linjefag! Nå er høsten bare få måneder unna og elevene som skal starte har mye å glede seg til!

Søkertallet er høyere enn noen gang og det takker vi Gud for. Men for deg som enda ikke har søkt på Fjellhaug, fortvil ikke! Det er fortsatt noen få ledige plasser igjen på musikk, metro og teft linjene! Søk i dag og se frem til et annerledes år på bibelskolen Fjellhaug!

VELKOMMEN!

Tekst: Maria Buene