fronter
MENY

Indonesia sjarmerer oss i senk

Se bilder og les hvordan musikklassen har det på tur.

Etter et døgn på reise rundt halve jordkloden, satte musikkelevene sine bein i tropiske Indonesia. Den fryktede jet-lagen ble unnagjort på en natt, og allerede første morgenen var vi klar for å møte kristne søsken som bor i det landet i verden med flest muslimer. I denne byen står den kristne minoriteten sterkt, så lovsangen får lyde utover byens 4 millioner hver søndags morgen. Vi lot oss rive med på stotrende indonesisk.

bilde

Søndagskledd og klar for gudstjeneste i Medan, Indonesia

De neste dagene i storbyen Medan fikk vi møte både norske og indonesiske mennesker som jobber for å nå dette folket med evangeliet om Jesus. Vi gleder oss til å se mer av hvordan dører blir åpnet og mennesker hjulpet gjennom deres arbeid.

Da det var som varmest i Medan, hele 44 grader, kjørte vi noen timer ut av byen og opp til Lake Toba. I tillegg til å nyte solen, landsbykulturen og enormt mye ferskpresset jus, fikk vi også innblikk i spennende misjonshistorie. Her forteller Mona misjonær oss sterke historier fra jungelen. Mennesker bundet av vonde krefter ble satt fri i Jesu navn, barn helbredet og mennesker frelst.

bilde-1

Silje og Elisabeth i kano på Lake Toba

Før vi reiser tilbake til storbyen Medan, og videre til paradisøya Lombok, så utnytter vi siste dagen på ved Lake Toba.  På morgenen besøkte vi noen gravsteder som fremdeles blir brukt til okkult tilbedelse, og etter en del historier både fra lokalbefolkningen og Mona misjonær, bestemte vi oss for å be til Jesus og tilbe hans navn på samme sted. Det ble en sterk opplevelse for flere av oss. Vi er så takknemlige for at vi får være her blant dette folket, og vitne og synge om Jesus for de.

bilde-1-kopi 2

Stilletid med Guds ord

 

Image

Indonesere er et vakkert folk

bilde-2 kopi

Stedet er noen indonesere fortsatt ofrer, danser og påkaller gudene når de trenger regn