fronter
MENY

Indonesia – takk for oss

03:30 fredag den 26.januar startet reisen til Indonesia for 14 musikk-elever, 4 KRIK-elever, 2 stipendiater og en lærer. Etter en lang reise kom vi alle trygt frem til Indonesia, og var klare for 3 uker i det varme, fuktige og kulturelle landet. Vi fikk også dele 2 av ukene med TeFT-Indonesia gjengen, og læreren deres Mathias Pettersen – SCORE!

Selv om det egentlig var regntid i Indonesia når vi var der fikk vi nesten bare dager fylt med blå himmel og sol, og regnet kom som oftest når vi lå godt under dyna for natten. Vi fikk oppleve sykkeltur gjennom risåkre, tur til nydelig fossefall og rolige solnedganger. Hver dag fikk vi så mye å takke Gud for – blant annet for alt det vakre han har skapt og for livet vi har fått.

I løpet av turen fikk vi også møte flere mennesker med sterke historier og oppmuntrende ord. Vi fikk ta del i en lovsangskveld og fikk oppleve indonesisk gudstjeneste søndag formiddag. Det var virkelig sterkt å være med mennesker på andre siden av jorda med et språk vi ikke forstår, og likevel dele en så viktig del av hverdagen med hverandre – troen på Jesus.

Til slutt vil vi dele et bibelvers som passer fint.

Salme 106, 1-2:

Halleluja! Takk Herren, for han er god,
evig varer hans miskunn.
Hvem kan nevne alle Herrens storverk,
fortelle om det herlige han har gjort?

Tekst & bilder: Malene Garstad