fronter
MENY

Om oss

Bibelskolen Fjellhaug er en internatskole som ligger sentralt og likevel avskjermet til på Sinsen i Oslo. Skolen er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband og er en del av Fjellhaug Utdanningssenter sammen med Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

Bibelskolen Fjellhaug er en bibelskole med ulike linjer. Vi presenterer gjerne linjene våre og mener at vi har mye bra å tilby elever med ulike interesser, men hovedvekten ligger likevel på bibelundervisningen. Vår visjon er å lese, lære og leve Guds Ord, og vi arbeider for at dette skal gjennomsyre både skoletid og fritid. Fellesfagene har vi som regel i plenum, men noen ganger er vi i grupper på tvers av linjene.

Hver morgen samles vi til morgenbønn og om kveldene er det ti-på-ni andakt for dem som har anledning.  Elever og personale arrangerer møter, lovsangskvelder og sosiale aktiviteter. Vi har vår egen Zanzibar – en kaffebar som drives av elevene til inntekt for misjonsprosjektet.

Kombinasjonen av fellesfag, linjefag, misjon, internatliv, Oslo og de mange ulike lærerne gjør Bibelskolen Fjellhaug unik. Velkommen som søker!