fronter
MENY

Søknad om opptak ved Bibelskolen Fjellhaug

Vi har fortløpende inntak etterhvert som søknadene kommer inn. Hvis du ønsker søknadskjema på papir, kan du kontakte skolen.

Undervisningsspråket i Bibelskolen Fjellhaug er norsk. Søkere fra land utenom Norden må på søknadstidspunktet dokumentere ferdighet i norsk språk gjennom å ha bestått språktest på nivå B2 («Bergenstesten»). Inntaksreglement

OBS! Vi opplever for tiden litt problemer med denne siden på Safari-nettleseren. Andre nettlesere som Google Chrome og Mozilla Firefox fungerer som de skal.

NB! Søknad til linjen TeFT Utland sendes inn på et eget skjema..

Fornavn *

Etternavn *

Fødselsdato *

Telefon *

Epost *

Gateadresse *

Postnr *

Poststed *

Send svar på søknaden til denne adressen


NB! Søknad til linjen TeFT Utland sendes inn på et eget skjema. Det finner du her.

Søknaden gjelder følgende linje *

Hvis jeg ikke kommer inn på 1. valget vil jeg gå:

Søknaden gjelder følgende tidsrom *

Innkvartering *

Noe vi bør vite?
Dersom du søker til "Musikk" ønsker vi at du oppgir to instrumenter i prioritert rekkefølge med ditt hovedinstrument først.
Dersom du søker "Gaming & Digital Kultur" ønsker vi at du at oppgir hvilket spill ønsker du å fordype deg i? (F.eks. LoL, CS:GO, Dota2, Star Craft 2, HoTS)». Skriv også om du selv har med deg/skaffer eget utstyr til bruk på linjen.

Jeg bekrefter at jeg kommer fra et av de nordiske landeneJeg kommer ikke fra ett av de nordiske landene og ettersender dokumentasjon på norskspråklige ferdigheter på mail til bibelskolen@fjellhaug.no