fronter
MENY

Julehilsen fra Bibelskolen Fjellhaug

Julaften er rett rundt hjørnet og vi går inn for landing med julebord sammen med elevene her på skolen. Vi ønsker også å sende en hilsen til dere som er bibelskolens venner.

2019 er et jubileumsår for bibelskolen, – vi har blitt 100 år! I januar 1919 startet det første bibelskolekullet opp på Kinamisjonens bibelskole i Oslo. Gjennom 100 år har flere tusen elever blitt sendt ut fra Bibelskolen Fjellhaug og betydd en forskjell for enda flere tuseners liv. Noen ble forkynnere eller misjonærer, andre er å finne som trofaste ildsjeler på bedehus og forsamlinger både innad i NLM, men også i andre sammenhenger.

Utviklingsminister og tidligere bibelskoleelev Dag Inge Ulstein forteller om hvorfor tiden på bibelskole er viktig for han i jobben den dagen i dag.

Tirsdag 19. november ble jubileet feiret med middag og jubileumsfest. Omkring 200 mennesker var samlet i skolens auditorium. Her var det tidligere og nåværende elever og ansatte, samt andre venner av bibelskolen. Vi fikk besøk av generalsekretær, Øyvind Åsland og utviklingsminister Dag Inge Ulstein, som begge har vært elever på bibelskolen.

I tillegg var også noen av de tidligere rektorene ved skolen, tilstede. Det ble en fin kveld. Les gjerne om bursdagsfeiringen her.

Hva 100 år med bibelskoledrift har betydd for NLM, norsk kristenliv, misjonsvirksomheten og den enkelte bibelskoleelev, kan vi nesten bare ane rekkevidden av. Men flere vil nok si at tiden på bibelskolen ble retningsgivende for resten av livet.

Vi ønsker at elevene som går hos oss skal bli enda bedre kjent med Jesus og få et forhold til Ham, som varer livet ut.

Vi som jobber på bibelskolen ønsker å gi ungdommene som kommer til oss en tro på Jesus som er bærekraftig, som tåler livets oppturer og nedturer. I år har vi omkring 70 elever på bibelskolen. På bibelskolen lærer vi ikke først og fremst for eksamen, – vi lærer for livet.

Vi ønsker at elevene som går hos oss skal bli enda bedre kjent med Jesus og få et forhold til Ham, som varer livet ut. Samtidig vil vi også forkynne kallet til å drive misjon, både her i Norge, men også ut i verden til de som ennå ikke har hørt evangeliet om Jesus. I løpet av skoleåret får alle elevene våre tilbud om en lengre tur til ett av de landene NLM driver misjon. Vi er heldige og svært takknemlige for at vi har denne muligheten og for at vi som skole står i en større misjonssammenheng.

Bibelskolen Fjellhaug er 100 år.

Flere av dere som leser denne julehilsenen, har i 2019 støttet skolen økonomisk, – det er vi veldig takknemlige for! TUSEN TAKK! Hovedinntektskilden til skolen, er statsstøtten som vi får pr elev.

Vi ser imidlertid at elevtallet kan variere, og med det også statsstøtten. Det betyr at gavene til skolen er kjærkomne. De er med på å stabilisere driften.

Bibelskolen Fjellhaug er 100 år. Vi er godt inne i adventstiden og vi skal på nytt feire Han som kom til jorden for å gi oss liv, – det evige livet.

Johannes sier om Jesus:
Det som ble til i ham, var liv, og livet var menneskenes lys.
Lyset skinner i mørket og mørket har ikke overvunnet det.
(Joh 1,4-5)

Med disse ordene vil vi på Bibelskolen Fjellhaug ønske deg en velsignet god julehøytid!
Vi vil også gjerne gjøre oppmerksom på at vi i disse dager har sluppet en julesingel på Spotify og andre strømmetjenester. Du vil finne den om du søker opp Bibelskolen Fjellhaug. Vær gjerne med å be for oss som jobber på bibelskolen og for elevene våre.

Musikklassens nye julesingel «Det hev ei rose sprunge» er å finne der hvor du strømmer musikk.

Ønsker du å støtte oss økonomisk, er du velkommen til det. Vi tar gjerne imot gaver på VIPPS. Du finner oss under «Kjøp og betal» og med nummeret 543572. Du finner også info her om hvordan bli fast giver til skolen.