fronter
MENY

Julen har kommet til Fjellhaug!

Julestemningen og snøen har i disse dager lagt seg over Fjellhaug. For å markere dette har stipendiatene her ved Bibelskolen arrangert en juleuke, med flere små og store arrangement gjennom uka! Første post på programmet var en deilig julefrokost tidlig en mandags morgen, med ferske rundstykker, kakao og utdeling av julekalender. Senere på kvelden var det rigget for julekvelds og quiz i dagligstua.

Kosen fortsatte tirsdag kveld rundt bålet med både s´mores, kakao og klementiner. Skolediakon Helene delte noen gode og oppmuntrende ord fra Bibelen til elevene, og den gode drøsen fortsatte utover kvelden. Etter bibelgruppene på onsdag, avsluttet vi kvelden med grøtfest i matsalen. Mandelen ble selvfølgelig funnet i grøten, og to heldige fikk marsipangris!

Etter all kosen tidligere i uken ble konkurranseinstinktet virkelig testet i gymsalen. Det var nemlig duket for julestafett! Ulike juleaktiviteter ble gjort om til konkurranse, og det var om å gjøre å bli raskest mulig ferdig.

På lørdag ble julemusikken satt på og julegavene laget på juleverksted. Vi er takknemlige for en fin og koselig uke sammen her på Bibelskolen Fjellhaug. Allerede denne uka skal lærerne arrangere juledager, og det ser vi veldig frem til!

Vi ønsker alle en riktig god og velsignet juletid!

Tekst: Miriam og Hannah