fronter
MENY

Metro

Bibel, ung og formidling

Kort om Metro:

• Hvordan være et vitne for Jesus?

• Ungdomskultur og ungdomsarbeid

• Trosforsvar

• Formidling

• Nyåndelighet

• Tverrkulturell kommunikasjon

• Film og foto

• Tur til by(er) i Europa

En elev

Bibelskolen Fjellhaug gir meg relevant kunnskap om Bibelen og troslivet som jeg kommer til å ta med meg resten av livet

- Emilie Mannes, Metro 2016/2017

En ansatt

Linjetilbudet blir ikke gitt skoleåret 2018-2019.

På Metro vil du bli utrustet og utfordret til å følge og tjene Jesus akkurat der du er, og dit du skal. Linjefagene er satt sammen på en slik måte at du skal være godt rustet til å være et vitne for Jesus i studietiden, på jobben og blant venner og familie. Metro har som hovedmål å forme levende kristne som gjør Jesus kjent blant ungdom.

Les om fellesfagene her.

Ungdom

Metro er for ungdom som vil nå ungdom med de viktigste og beste nyhetene i verdenshistorien.

Ungdomsarbeid står i sentrum for det vi gjør på Metro. I løpet av året vil vi finne ut hvordan ungdommer er, hva de er opptatt av og hvordan vi kan fortelle dem om Jesus. Gjennom utfordrende praksis, egne undersøkelser, spennende gjester, personlig oppfølging og viktig undervisning får du en unik mulighet til å øve deg i ungdomsarbeid. I løpet av skoleåret reiser klassen også på flere utenlandsturer, blant annet til London og Etiopia.

Metro passer godt for deg som på sikt kan tenke deg å jobbe et år som ettåring, miljøarbeider eller kunne tenke deg å tjene ungdom, enten som frivillig eller i jobbsammenheng.

Kommunikasjon

God kommunikasjon handler ikke om hva vi sier, men hva mottaker hører. I kommunikasjonsfagene på Metro vil du få undervisning og mye praksis i ulike formidlingsformer. Film, tale, drama og foto er noe av det du kan få prøve deg på i løpet av året. Du får også undervisning og øvelse i å tolke og forstå påvirkningen fra film, tv, bøker og musikk.

Metro passer godt for deg som ønsker å kunne fortelle om Jesus, og forstå litt mer av tiden vi lever i.

Misjon

Misjon er det siste oppdraget Jesus gav oss. På Metro får du undervisning og praksis i trosforsvar, evangelisering og storbymisjon. I disse fagene lærer du blant annet om hva bibelen sier om evangelisering, hvordan vi kan møte de vanskelige spørsmålene om kristentroen, og hvordan du kan lede andre til Jesus. Metro har et spesielt fokus på misjon i Europa, verdens minst evangeliserte kontinent.

Metro passer for deg som er nysgjerrig på de vanskelige spørsmålene om kristentro, og som ser at også Norge og Europa er en misjonsmark i 2018.