fronter
MENY

TeFT Utland

Kort om TeFT Utland

– Kristen tro og tjeneste

– 5 måneder i Øst-Afrika eller Indonesia

– Undervisning både i Oslo og Øst-Afrika/Indonesia

– Misjon

– Lønnkammer

– Tent For å Tjene!

En elev

Det beste med å gå på bibelskole er det åndelige miljøet. Jeg får daglig åndelig påfyll både i og utenfor skoletid. Jeg har fått mange nye, kristne venner.

- Steinar Larsen, TeFT Norge 2018/2019

En ansatt

André er ny diakon på bibelskolen. Med master i teologi fra Fjellhaug internasjonale høgskole og 3 år som pastor i misjonskirken Askim er han veldig godt utrustet til et diakonalt arbeid. André er glad i en god drøs og døra til kontoret er alltid åpen.

- André Tjersland, Diakon

TeFT Utland er for deg som ønsker å delta i NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika eller Indonesia over tid. Gjennom et unikt fem måneders utenlandsopphold får du muligheten til å oppleve både personlig og åndelig vekst.

Ønsker du å bruke livet ditt i tjeneste for Jesus? TeFT Utland gir deg en sjelden mulighet til å smake på utenlandstjeneste kombinert med undervisning og personlig oppfølging. Vi ønsker å utruste deg til tjeneste – enten i utlandet eller i Norge. «Gå ut» var den siste befalingen fra Jesus. Vi utfordrer deg til å ta Ham på alvor.

Hvordan legges TeFT opp?

TeFT kombinerer skole og praksis. Skoleåret starter og avslutter på Fjellhaug. I løpet av de fem månedene i Øst-Afrika/Indonesia (november-mars) veksler du mellom praksis i regi av NLM og undervisning.

Tidsplanen vil se slik ut:
August-november– undervisning på Fjellhaug
november-mars – Opphold i Øst-Afrika/Indonesia
Mars-mai – undervisning på Fjellhaug

Dersom du har lyst til å se hvordan årets elever har det, kan du ta en titt på bloggene deres. De finner du her:

TeFT ØstAfrika

TeFT Indonesia

Praksis

TeFT Utland er annerledes enn et vanlig bibelskoleår. Her får teorien en praktisk innpakning, og du veksler mellom utflukter for å delta og observere, og tid i klasserommet til evaluering og læring.

Ved å kombinere teori med veiledet praksis ønsker vi at du skal bli trygg på deg selv og din tro. Du kommer til å bli positivt utfordret i gruppen du reiser med og i møte med fremmede mennesker og kulturer.

Du kommer til å være med misjonærer til menigheter, ut på evangelisering, delta i storbymisjon, praktisk hjelpearbeid, medie- og litteraturarbeid m.m.

Pris

TeFT Utland regnes som et bibelskoleår. Du får lån og stipend fra Statens Lånekasse. Se også info om hva skoleåret koster under priser i menyen.

Søknadsfrist

Søknadsfristen for skoleåret 2019/2020 er 1. januar 2019. Vi har 12 plasser til Øst-Afrika og 6 til Indonesia hvert skoleår.

Søk nå!