fronter
MENY

Linjeprosjektuke på bibelskolen

Hva særpreger norsk ungdomskultur? Samfunnslinja på bibelskolen forsøkte å finne mer ut om det.

Ungdomsarbeid, er ett av fagene vi jobber med på Bibelskolen Fjellhaug. Skal vi drive ungdomsarbeid, er det viktig å finne ut mer om de ungdommene vi skal dele evangeliet med. Derfor har vi også faget; ungdomskultur. Hva kjennetegner egentlig norsk ungdom? Hva er de opptatt av? Hva motiverer dem? Samfunnsklassen laget en spørreundersøkelse, og gikk ut for å spørre ungdom på en av de mange ungdomskolene i Oslo.

Pølser og pinnebrød på bål. Sol og god stemning!

En av dagene var vi på tur til gamma vår i marka. Der ble det pølser og pinnebrød på bål, og noen fikk også nybakte boller fra syvsteinsovnen vår. Elevene fikk også bruke noe tid hver for seg med en bibeltekst. Stille tid med bibel og bønn. Da gikk det også an å sette seg noen mål og ønsker for året på bibelskolen. Fint vær, fin tur, fint å være sammen. Oslomarka byr på mange muligheter.

På Frelsesarmeens slumstasjon ble vi møtt med åpne armer. Kaffe og kake til alle som ville ha!

Torsdag var vi ute på ekskursjon. Frelsesarmeens slumstasjon og Sagene nærmiljøsenter (eid av Misjonssambandet) driver fremragende arbeid for mennesker i Oslo, som trenger ei ekstra håndsrekning. Begge plasser ble vi møtt med åpne armer, og de som jobbet der fortalte om arbeidet de driver. Vi fikk ett innblikk i mange av behovene til byens innbyggere. Vi ser at det er behov for mange villige hender. Tusen takk for at dere tok i mot oss, og takk for det arbeidet dere utfører!

Sagene frivillighetssentral gjør et viktig arbeid i Oslo.

 

Ungdom, by og diakoni, er noe av det du får lære mer om dersom du velger å gå på Bibel, ungdom og samfunnslinja på Fjellhaug.

Bibelskolen har sin egen gamme i Oslomarka