fronter
MENY

Livet på Fjellhaug

artikkel20-oktober

Denne høsten har det vært mye forskjellige aktiviteter på Fjellhaug. KRIK-klassen har vært både på kanotur til Bjørkelangen og fjelltur i Telemark. De har stort sett vært ganske heldige med været og stemningen har vært på topp.

Musikklassen hadde besøk av Trygve Skaug i en uke hvor de hadde låtskrivning, og det ble produsert mange nye låter.

Nå er klassen endelig på plass i nytt studio, noe som er til stor glede både for lærere og elever.
Dette kommer også godt til nytte i forbindelse med deres første huskonsert, som er førstkommende mandag. Denne uken øver de for fullt til konserten.

Metro, sammen med musikk, var tidlig i høst på tur til London. Her var de på besøk hos Rachel og Jason Gardner, som fortalte om sitt menighetsarbeid. Dette var veldig inspirerende å høre på. Metro har også hatt undervisning ute på Songsvann, og videre har de hatt besøk av Øyvind Solberg fra Young Life. I tillegg har de hatt fotokurs med Even Kleppa, så ingen tvil om at klassen alt i alt har mye forskjellig på timeplan.

TeFt har brukt en del tid i klasserommet, med teori, før de sendes ut til misjonsmarken om ca en måned. Her lærer de både om barne- og ungdomsarbeid og konfliktløsning, noe som er viktig når de skal reise ut som team i 5 måneder. Har vi forstått gjengen rett, er de meget klar for å reise og gleder seg veldig til å komme ut.

I helgen som var, har det vært arrangert LAN på Fjellhaug. Dette har vært en veldig sosial happening, med god stemning hele helga. Elevene gleder seg allerede til neste LAN.

Vi ser frem til resten av høsten, og gleder oss til alt vi har i vente med denne flotte gjengen!

Tekst: Solveig Elisabeth Gjersvik Tjøsvoll
Foto: Ida Perny Clausen og Jakob Viste