fronter
MENY

#Livet

Livet på fjellhaug er godt i gang. Vi har snart vært her i seks uker og har rukket å gjøre mye gøy. Utekino, kanonballcup, isbar, strikkekveld, LAN, god undervisning, andakter, bønnemøter, volleyball og fotball er noe av det vi har fylt de siste ukene med. KRIK har allerede vært på sin første tur og er denne uka på fjelltur, mens Musikk og Metro begynner å bli klar for en langhelg i London.

Denne høsten har vi startet med faste bibelgrupper tre av fire onsdager i måneden, hvor elevene er i grupper og leser en bibeltekst. Her er det åpent for spørsmål og gode samtaler, noe vi tror styrker det åndelige fellesskapet her på bibelskolen. Den fjerde onsdagen går til onsdagsmøte, hvor alle som ønsker å komme er velkomne. Vi har også startet med konseptet ”hjemme hos”, som går ut på at lærerne åpner huset sitt, og elevene får komme hjem på besøk til den læreren de trekker. Her blir det variasjon i hvem man besøker og i hvilken gruppe man er i, noe som bidrar til godt fellesskap på tvers av linjene.

Resten av høsten vil bestå av tur til Veritaskonferansen, turné-uker til ulike NLM skoler, utreise for TeFt-utland, tur til Sverige for gaming-linja og mye, mye mer.

#LIVET på Fjellhaug inneholder litt av hvert og vi koser oss i fellesskapet. Nå ser vi frem til hva tiden videre vil bringe, og at både det åndelige og sosiale miljøet skal fortsette å styrkes.

Tekst: Emilie Mannes/Malene Garstad