fronter
MENY

Herliga London

Musikk og Metro hadde noen gode og innholdsrike dager i London forrige helg. For en by – og for noen mennesker!

Processed with VSCOcam with f2 preset

London hadde mye å by på for en gjeng norsk, kristen ungdom. I tillegg til shopping, MacDonalds og musikaler, fikk vi oppleve ulike menigheter i storbyen. Rachel Gardner som talte på UL i år, tok godt i mot oss i kirken St. Peters sammen med mannen sin Jason. Vi fikk høre om deres arbeid blant vanskeligstilte unge som får hjelp til å komme tilbake til samfunnet, få jobb og utdanning. Fantastisk inspirerende! En av dagene tok vi turen til en av Hillsongs kirker i London på formiddagsmøte. På kvelden fikk vi være med på intimkonsert på en kafé som to kristne ungdomsarbeidere arrangerer en gang i måneden. Vi besøkte også kirken HTB (Holy Trinity Brompton) for å høre om deres lovsangsledelse og konseptet «Worship Central».

Vi ble også kjent med en som bodde på gata nær hotellet vårt, Tim Wright. Han gjorde sterkt inntrykk på mange av elevene på turen. Tim tok kontakt med oss hver kveld og delte åpent om sin historie, hvordan han ble uteligger for ti år siden. Han serverte godt humør og latter der han hadde sitt lille private marked på fortauet.

Alt i alt har turen har gitt nye opplevelser, gode minner og inspirerende møter – alt på bare fire dager. London, we love you!

Tekst: Maria Buene

Foto: Linnea Svensson