fronter
MENY

Musikk og KRIK i Indonesia

Fredag 25. Januar dro 30 spente musikk- og KRIK-elever til O’ store utland. Indonesia og en solbrun Teftgjeng ventet spente på oss på Bali, der vi tilbragte de første dagene!

På Bali fikk vi oppleve å være i Hillsong, noe som var spesielt. Tror de fleste synes det var sterkt å høre/synge Indonesisk lovsang. Det var salig jubel og ordentlig trøkk i både sanger og taler. Videre fikk vi besøke et hinduistisk tempel, samt palasset til en av mange indonesiske prinser. Vi har også fått vært en dag på KRIK-Bali og hatt lovsangskveld med de og Gå Ut Senteret. Ellers ble dagene på Bali brukt til å surfe, prøve lokale musikkinstrument og bli vant til sterke solstråler på bleke vinterkropper.

Etter noen dager på Bali dro vi videre og fikk treffe NLMs utsendinger og høre om arbeidet som blir gjort. Vi bodde på et hotell på ei øy. Her kom vi i kontakt med lokale kristne, og vi fikk være med de i relasjonsbygging, samtaler etc med ikke-troende rundt på øya. Dette var veldig givende for flere, og vi har virkelig fått erfare at Gud er med! Vi var også en liten svipptur innom Gili før vi avsluttet turen på Bali.

Vi har fått blitt kjent med flere australiere og høre om deres arbeid og historier! Vi har også fått opplevd mye kultur og fantastisk natur, som de har tatt oss med på! Fjelltur, sykkeltur, skogstur, båttur og til og med lange turer inn til bortgjemte landsbyer er det skrevet om i loggbøkene. Opplevelsene og inntrykkene vil bli værende som gode minner i lang tid. Vi har fått oppleve å bli tatt i mot av lokale og blitt invitert til tradisjonelle måltid med dem. Indonesia byr ikke bare på bra surfebølger, fin natur og spennende kultur, men mennesker som er utrolig flotte.

Turen har vært veldig preget av å høre historier og vitnesbyrd fra mennesker som utsendinger har kommet i kontakt med. Det var utrolig sterke inntrykk og stort for oss å høre hvordan Gud jobber i folk her i Indonesia.

Etter 20 dager på tur skal det bli godt å komme hjem til Norge hvor vi kan dele alt det spennende vi har oppleve med andre. Turen har på alle måter vært utrolig vellykket, og gjengen er fornøyd!

Terima kaseh // takk Indonesia!!

Tekst: Johannes Bergh