fronter
MENY

Musikk på Sørvestlandsturné!

5 konserter på 5 dager – Musikk har vært på turné!

Nå har musikklinja ved Bibelskolen Fjellhaug kommet seg tilbake til Oslo etter en flott uke på konsertturné!
Det har vært en uke med mye reising, synging, spilling og gøy! Vi fikk lov til å besøke hele fem videregående skoler i løpet av seks dager – Kvitsund Gymnas, Drottningborg vgs, KVS Lyngdal, Tryggheim vgs og Lundeneset vgs! Med vellykkede og gode konserter hver kveld, er elever, stipendiater og lærere fornøyde og glade etter en kjekk tur! 

Vi ønsket at hver konsert skulle være til Guds ære, og ikke våre egne prestasjoner

I ukene før turné har elevene brukt mye tid i studio og på øvingsrom. Under turen ble det også mye gjennomkjøring og øving til konsert. Men, mellom slagene ble det selvfølgelig også mye tid til latter og tull! Vi har fått sett nydelige Telemark, det vakre Sørlandet og litt av det flotte Vestlandet! Vi har vært på sightseeing, kafébesøk, fått truffet gode venner på skolene, og blitt bedre kjent med hverandre i klassen! Alt i alt en veldig kjekk og minnerik tur – musikalsk og sosialt! 

Som en del av opplegget til musikklinja, fikk elevene være med på å lage denne konsert selv. Elevene valgte selv ut en komité som skulle være med å bestemme hvilke sanger og hvilket uttrykk konserten skulle ha. De skulle også bestemme hvilket budskap de ville gi med en slik kveld fylt med sang og musikk. I år ble tema det håpet vi har i Jesus Kristus, og at vi kan søke tilflukt hos Ham, og at vi kan stole på Ham. Dette, og det ønske om å treffe ungdommene på de skolene vi besøkte, var en viktig tanke både før og under konsertene. Før hver konsert var også bønn viktig. Vi ønsket at hver konsert skulle være til Guds ære, og ikke våre egne prestasjoner på scenen. 

Takk for at vi fikk besøke dere, Kvitsund, Borgen, KVS Lyngdal, Tryggheim og Lundeneset, og for god mat og overnatting! Takk for alle som kom og ville høre på oss! 

Artikkelen er skrevet av Hannah Lende