fronter
MENY

– Nå reiser vi på tur

Mens det er vinter og kuldegrader her hjemme i Norge, reiser årets bibelskoleelever på forskjellige turer til Indonesia, Etiopia, Kenya og Tanzania.

Anita Bondus

Anita Bondhus

Reiser til Indonesia med Bibel, Musikk og Tjeneste.

– Vi skal reise litt rundt i landet og besøke NLMs misjonsbase i Medan. Der skal vi treffe noen misjonærer for å se hvordan de arbeider. I tillegg skal vi selvfølgelig kose oss og oppleve et spennende land! Jeg tror det blir lærerikt å møte andre kulturer, og gleder meg selvsagt til å komme litt bort fra kalde Norge!

 

 

William B. Gusland

William B. Gusland

Reiser til Kenya og Tanzania med Bibel, Idrett og Friliuftsliv

– Vi skal se og oppleve mye forskjellig i løpet av turen. Vi skal delta på flere gudstjenester, og det gleder jeg meg veldig til! Vi skal også være med misjonærene og se hva de jobber med. I tillegg skal vi på en motorsykkelsafari som jeg tror blir et av flere høydepunkter på turen.

 

 

Maiken Testad

Maiken Testad

Reiser til Etiopia med Bibel, Ungdom og Samfunn

– Vi skal besøke et barnehjem og flere misjonærer. Dette for å se og lære hvordan de arbeider. Vi skal også innom flere gudstjenester og det ser jeg frem til. I tillegg blir det spenndende å oppleve en ny kultur. Jeg synes det er inspirerende å se hvordan de lever i Etiopia og håper det blir en tur med mye livsglede!