fronter
MENY

Nye ansikter på haugen

Skoleåret er i gang for fullt og for å ruste opp til et spennende år har vi fått tre nye ansatte på bibelskolen.

Helene Helgøy er vår nye diakon. Helene er en dame med bred utdanning og arbeidserfaring. For tiden spesialiserer hun seg på sjelesorg.
«Jeg elsker å jobbe med mennesker. I miljøarbeid handler det ikke bare om å ha det gøy, men også komme til de gode samtalene,» sier Helene. «Jeg ønsker å hjelpe elevene med å vokse i troen, både i og utenfor skolen.»

Helene Helgøy, vår nye diakon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rikard Sjånes Pedersen vikarierer som musikklærer på bibelskolen. Rikard har studert Musikk, Menighet og Ledelse, i tillegg til DTS og pedagogikk. Rikard er gitarist og en erfaren lovsangsleder fra flere store arenaer som UL, GF og Misjonssalen i Oslo.
«Jeg ser frem til å følge elevene gjennom åndelig-, sosial-, og musikalsk vekst. Jeg tror både elever og vi lærere har et rikt år foran oss,» sier Rikard.

Rikard Sjånes Pedersen er vikar i år på musikklinjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christian Bjotveit Fonneland er ny markedskonsulent på bibelskolen. Christian har allerede jobbet som timelærer på gaminglinjen her hos oss. Dette fortsetter han med i år også, i tillegg til å jobbe som konsulent i markedsavdelingen.
«Dette er jo den fineste arbeidsplassen man kan ha! Gleder meg til å reise rundt og fortelle om bibelskolen,» sier markedskonsulenten.

Christian Bjotveit Fonneland er ny markedskonsulent på bibelskolen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er stabben større enn den har vært noen gang og vi gleder oss over de mulighetene det gir bibelskolen.

 

PS! Vår kjære undervisningsleder Janne Mjølhus er tilbake fra TeFT familie sin bibelskole i Nairobi. Velkommen tilbake Janne!

Janne Melhus – undervisningsleder og kontaktlærer på TeFT Norge