fronter
MENY

På gjensyn, TeFT!

Høsten er godt i gang, og plutselig var tiden kommet for at TeFT-klassen skulle starte sin reise til Indonesia og Kenya/Tanzania. I den forbindelse hadde bibelskolen en skikkelig avskjedsuke. For at TeFT-elevene skulle få oppleve en norsk jul, var det på mandag duket for julefeiring med ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, juletregåing, pepperkakehuskonkurranse og pakkelek. Alle var kledd opp i vinterklær eller finstas, og koste seg en juledag tidlig i november.

På tirsdag inviterte noen elever og stipendiater til lovsangskveld både for elever på skolen og gjester utenfor. Lite er så fint som å samles i fellesskap for å løfte navnet Jesus i bønn og lovprisning.

På onsdag var det utsendelsesmøte for TeFT-klassen. Kvelden bestod av andakt, lovsang, opptreden av sang og dans på indonesisk og swahili vis, og forbønn for de 15 elevene som ble sendt ut. Vi ønsker TeFT-klassen masse lykke til i månedene som kommer, og håper de vokser i tro og har mange opplevelser å dele når de vender tilbake i mars.

Tekst: Mari Syvertsen