fronter
MENY

Skolen er igang igjen!

Første uke tilbake på Bibelskolen Fjellhaug etter ferien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter en god, velfortjent og lang juleferie var det endelig på tide for elevene, stipendiatene og lærerne å vende snuta hjem til Oslo og Fjellhaug. Foran oss ligger uker med mye gøy på programmet, og første uka var intet unntak.

Mandagen startet som vanlig med morgenbønn, etterfulgt av undervisning. Utpå kvelden kicket det sosiale av med et vaffelparty i dagligstua, mens snøen lava ned utafor. Her var det bredt utvalg av tilbehør og stemningen var allerede god den første kvelden tilbake etter ferien.

Videre ble elever og stipendiater invitert hjem til lærerne på «Hjemme hos». Ett konsept hvor lærere inviterer elevene hjem til seg på kveldsmat og en god drøs – ett konsept som settes veldig pris på. Latteren satt løst, god mat ble fordøyd og gode samtaler om feriens erfaringer og opplevelser ble delt.

På onsdag var vi med på «Bønn for Oslo» som er ett felleskirkelig samarbeid mellom menighetene i Oslo, hvor man kommer sammen og ber for vår fine by. Det var et godt arrangement å få være del av og en fin plass å rette blikket på Gud.

På fredag ble det arrangert en ny turnering. Denne gangen var det innebandy som sto på programmet. Etter flere jevne kamper, med høyt tempo, gode skudd og solide driblinger ble det kåret en verdig vinner. Jubelen sto i taket hos vinnerlaget, og samtlige deltakere var glad for å komme i dusjen, grunnet høyt nivå og slitne kropper – men god stemning var det allikevel.

Uka ble avslutta med en kveldstur til Sognsvann, hvor det ble tent bål under en veldig fin stjernehimmel. Etter at flere pakker med grillpølser og marshmallows hadde blitt fordelt mellom elevene, gikk man hjem gode og mette og klar for en ny uke på Fjellhaug.

Det har vært en kjempe uke! Og vi gleder oss masse til de neste ukene!

Skrevet av Kristoffer Berg.