fronter
MENY

T A K K for i år

Etter 10 måneder sammen på Bibelskolen Fjellhaug, tok skoleåret slutt og elevene dro hjem. Men FOR et år vi har å se tilbake på, og for en god avslutningstid vi fikk.

Onsdag til fredag i uke 22 dro vi på avslutningstur til Norsjø i Telemark. Vi fikk nydelig vær og koste oss sammen med både underholdningskveld, bibeltime, mimrekveld og mange gode samtaler.

Siste skoleuken hadde vi flere seminarer og temadager, hvor både Krish Kandiah, NLM ung med Hans Kristian Skaar og menneskeverd var på besøk og snakket til oss. En av dagene stilte også lærerne våre opp og hadde panelsamtale. Da hadde vi sendt inn spørsmål om liv og tro på forhånd, og lærerne prøvde å gi oss svar og samtale rundt spørsmålene. Utrolig mange gode timer vi fikk med påfyll og mye viktig å ta med oss videre.

Til slutt var det tid for avslutningsdagen lørdag 9.6. Familie var invitert og vi pyntet oss opp. Musikk-klassen hadde en nydelig konsert for oss ute i finværet, vi koste oss med god middag, taler og vitnemålsutdeling, og på kvelden var det underholdning av både elever, stipendiater og lærere.

Hva annet kan man si enn FOR et år og FOR en gjeng. Vi er takknemlige for å ha blitt kjent med alle sammen og ønsker dere Guds velsignelsene videre på veien.

Skrevet av: Malene Garstad