fronter
MENY

Velkommen hjem, TeFT Utland!

TeFT Utland er tilbake på norsk jord, og elevkullet er komplett!

Etter 5 måneder i utlandet er TeFT-Utland endelig tilbake i Norge. For litt over en uke siden landet TeFT Øst-Afrika på Gardemoen og tok reisen tilbake til Fjellhaug. Som en overraskelse sto hele skolen og ventet på dem med norske flagg og varme klemmer. TeFT Indonesia som hadde en anelse om hva som skulle skje fikk også en varm velkomst av de andre elevene på skolen. 

I anledningen hjemkomst har vi spurt et par elever om noen hvordan det er å være tilbake i Norge.

Jeg har lært mye av hvordan de (NLM sine utsendinger og nasjonale kristne) legger livene sine i Guds hender og velger å stole på ham i alle ting.

Andrea som var i Indonesia: «Det var trist å reise fra Indonesia og de norske utsendingene som vi ble kjent med mens vi var der. Men det er veldig kjekt å være tilbake blant venner og familie her i Norge. Jeg ser frem til de to siste månedene på Fjellhaug med undervisning og alt det sosiale.»

Vi spurte også Caroline som var i Øst-Afrika om det var noe spesielt fra oppholdet som hun kommer til å ta med seg videre: «Jeg fikk muligheten til å treffe og bli kjent med både utsendinger og nasjonale kristne. Jeg har lært mye av hvordan de legger livene sine i Guds hender og velger å stole på ham i alle ting. Dette er noe jeg vil ta med meg videre i livet.»

Det er veldig stas å ha TeFT-Utland tilbake på Fjellhaug igjen. De har nå startet å planlegge en kveld hvor de skal fortelle de andre elevene om hva de har opplevd. Vi gleder til å få noen små glimt om hvordan oppholdet har vært.
Velkommen hjem, TeFT Utland!

Artikkelen er skrevet av Haakon Bleka og Miriam Fauske