fronter
MENY

VI HAR VÆRT PÅ TURNÈ

Hvert skoleår setter Bibelskolen Fjellhaug av en uke hvor elevene reiser i grupper til ulike videregående skoler for å fortelle om skolen vår og bidra med møter, seminarer og aktiviteter. I år falt denne reisen på uke 46 og vi dro i fem ulike grupper til Kvitsund, Tryggheim, Kongshaug, Sygna og Vestborg.

Tro det eller ei, det er faktisk ikke alle som har hørt om Bibelskolen Fjellhaug eller som vet hva skolen tilbyr. Ved hjelp av disse turene kan vi møte andre mennesker, skape relasjoner, og gjøre dem bevisste på enda en mulighet her i livet. Vi synes det er så trivelig å kunne møte andre elever og få bidra med aktiviteter og møter. Denne turnéuken stilte vi opp med blant annet turnering i FIFA og mariocart, «Grab the mic», volleyball, kanonball, lovsangsmøte, andakter og stand under måltidene. Vi ønsket å være tilgjengelige for de som måtte ha spørsmål, og håper at de vi møtte fikk gode svar på det de lurte på. Takk for at vi fikk lov til å komme!

Hvis noen skulle ha spørsmål er dere alltid velkommene til å kontakte oss (bibelskolen@fjellhaug.no/23232400). Det blir spennende å se hvem som dukker opp på Bibelskolen Fjellhaug neste skoleår. Vi gleder oss!

Tekst: Malene Garstad