Hva leter du etter?

Bli støttespiller!

Støttespiller

Et år hos oss er ikke bare et år for minnebøkene. Vi tror at et år på bibelskole, er en av de viktigste investeringene en person kan gjøre i sitt liv.

På Bibelskolen Fjellhaug har vi vært velsignet med trofaste støttespillere som har vært med å støttet bibelskolen i mange år. Det har vi vært, og er fortsatt, veldig takknemlige for! For å sikre en god og stabil økonomi videre er vi avhengige av å få flere støttespillere med på laget!Har du lyst å være med å bli en viktig støttespiller for at ungdommer skal bli kjent med Jesus?

Trykk på knappen og støtt oss med et fast beløp i måneden.

Opprett AvtaleGiro

Det er mulig å bidra på flere ulike måter

Forbønn og gode ord

Den viktigste støtten vi kan få er forbønn og positiv omtale av skolen. Be for elever og ansatte og om at arbeidet må lykkes.

Fjellhaugbladet

Vi gir ut Fjellhaugbladet sammen med Fjellhaug Internasjonale Høgskole. I bladet kan du aktuelle saker om skole og hverdagsliv herpå Fjellhaug. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å motta bladet gratis.

Enkeltgaver & fast giver

Bibelskolen Fjellhaug har allerede mange trofaste givere som sender større og mindre beløp. De fleste er tidligere elever, og vi vil gjerne ha flere slike venner som gir et økonomisk håndslag.

Faste sponsorer

Fjellhaug Utdanningssenter har i mange år hatt gleden av fast støtte fra aktører i næringslivet som står oss nær. Dersom ditt firma ønsker å være sponsor av Bibelskolen Fjellhaug med et fast årlig beløp, så må du ta kontakt slik at vi kan gjøre en avtale.

Vårt kontonummer

Ønsker du rett og slett å sende en gave til Bibelskolen Fjellhaug, kan du bruke kontonummer: 3000 27 52537
Merk innbetalingen med ”Gave til Bibelskolen Fjellhaug”.

NB: Bibelskolen er ikke en del av ordningen for skattefritak. Hvis du skal overføre gaven fra en bank utenfor Norges grenser, trenger du også disse opplysningene:

IBAN: NO 67 30001904252
BIC/SWIFT: SPSONO22

Vipps

Ønsker du å gi en enkelt gave gjennom Vipps, finner du oss på vipps-nummeret #543572.

Vår hovedbank er Sparebanken Pluss i Kristiansand.

Design og utvikling av M51 Marketing