Hva leter du etter?

Priser

Her finner du informasjon om hva det koster å være elev på Bibelskolen Fjellhaug skoleåret 2022-2023.

Bekreftelse på mottak av skoleplass

Innmeldingsavgift som bekreftelse på mottak av
skoleplass kr 2 000,-

Skolepenger skoleåret 22/23

Pris pr. semester

 • Musikk kr 12 200,-
 • Gaming kr 12 200,-
 • KRIK kr 12 400,-
 • Leder kr 12 400,-
 • ungGlobal kr 12 200,-
 • Etterfølger kr 11 200,-

Etterfølger

Kostnader i forbindelse med praksisukene: Elever på Etterfølger er i utgangspunktet ansvarlig for å dekke utgiftene, men det er naturlig at praksisplassen sørger for kost og losji, samt dekker reiseutgifter i praksisukene. Stipendiater på bibelskolen betaler halv pris av full pris for klassetur med sine respektive linjer.

ungGlobal skoleåret 22/23

Elevene på linjen bor på dobbeltrom når de er på skolestedet i Oslo og betaler 5 mnd kost og losji; 29 500 kr

Egenandel for utenlandsopphold skoleåret 2022-2023 vil være 50 000 kr

Forbehold

Vi tar forbehold om feil eller mangler, men de prisene vi oppgir skal i utgangspunktet være rette.

Kost* og losji skoleåret 22/23

Enkeltrom med eget bad inkl. strøm og nett

 • Musikk kr 66 500
 • Gaming kr 66 500
 • KRIK kr 67 000
 • Leder kr 67 000
 • Etterfølger 30 500

Dublettrom, enkeltrom der man deler bad med annen elev inkl. strøm og nett

Elever som bor på dublett og enkeltrom som ikke er pusset opp betaler kr 5 500 mindre i kost og losji i året.
(Vi har kun et begrenset antall dubletter. Dersom du ønsker dublett må dette oppgis i søknadsskjemaet, ev. at du sender oss en separat mail med ønske. Vi kan ikke garantere at du får dublett. Ved tildeling gjelder «førstemann til mølla» – prinsippet)

*Kost
Inkluderer frokost, lunsj og middag mandag til fredag samt frokost og middag lørdag og søndag, servert i matsalen.
Måltidene er obligatoriske for alle internatelever. Litt dugnadsarbeid i forbindelse med oppvask etter middag gjør at prisene kan holdes nede. Øvrige måltider (feks kveldsmat) ordner den enkelte på internatkjøkkin i hver etasje sammen med noen andre elever.

Prisene for kost og losji er veiledende fra 22/23 og endelige priser for 22/23 vil oppdateres.

Skoleturer

En 2-3 dagers tur innenlands ved starten av skoleåret er inkludert i skolepengene. Vi reiser til et leirsted eller lignende for å bli godt kjent.

Den store skoleturen for alle klassene ligger vanligvis i januar. Turen varer i ca tre uker og varierer i pris utifra landet man reiser til. For KRIK og Musikk koster turen ca kr 20 500,-. For Gaming koster turen ca 22 000,-.

For Krik-linja planlegger vi tur til Kenya/Tanzania eller Indonesia, Musikk reiser til Indonesia og Gaming-klassen reiser til Japan. Klassene reiser også på noen kortere turer i løpet av skoleåret. Når det gjelder egenbetaling for disse turene, får søkere info om dette i forbindelse med søknadsprosessen eller ved å kontakte skolen i forkant.

Leder-linja har utlandstur til USA og outreach til Isreal. Utelandsturen til USA koster ca 18 500,-, og outreachen til Isreal koster ca 7000,-.

Priser dekker i utgangspunktet transport og overnatting. Prisene kan varierer med opptil 10%.

Lærebøker

Du blir ikke pålagt å kjøpe mange lærebøker, men regn med noen hundre kroner til dette, så får du selv mer utbytte av året.

Lån og stipend fra Statens Lånekasse

Bibelskolen Fjellhaug er et offentlig godkjent studietilbud. Det betyr at du som elev hos oss kan regne med stipend og lån fra Statens Lånekasse for Utdanning. Dette kan du søke om direkte på www.lanekassen.no eller gjennom skolen. Ved å søke direkte til Lånekassen gjennom internett blir søknaden raskere behandlet. NB: Husk å søke for riktig skoleår. Kode til å bruke på nettsiden får du i inntaksbrevet.

Waalers legat

Kathinka og Helge Waalers Minde lyser ut stipend:

En gang i året lyses det ut stipend til elever ved Fjellhaug internasjonale Høgskole og elever ved Bibelskolen Fjellhaug med særlige økonomiske vanskeligheter, som for eksempel til personer som ikke har rettigheter til ordinær studiestøtte. Stipendets størrelse er på inntil 30 000 pr person.

Følg med på denne nettsiden og følg oss i sosiale medier for utlysningen og søknadsfrist til stipendet. Retningslinjer for utdeling av stipend finner du her.

Søknader og eventuelle spørsmål kan sendes til slidal@fjellhaug.no.

Design og utvikling av M51 Marketing