Hva leter du etter?

Priser

Her finner du informasjon om hva det koster å være elev på Bibelskolen Fjellhaug skoleåret 2020-2021.

Bekreftelse på mottak av skoleplass

Innmeldingsavgift som bekreftelse på mottak av skoleplass kr 1 500,-

Skolepenger skoleåret 20/21

 • Utrustet (BUF) kr 19 400
 • Musikk (BMT) kr 21 400
 • Gaming (BGD) kr 21 400
 • KRIK (BIF) kr 21 800
 • TeFT Utland kr 21 400
 • TeFT Norge kr 18 400

TeFT Norge

Kostnader i forbindelse med praksisukene: Elever på TeFT Norge er i utgangspunktet ansvarlig for å dekke utgiftene, men det er naturlig at praksisplassen sørger for kost og losji, samt dekker reiseutgifter i praksisukene. Stipendiater på bibelskolen betaler halv pris av full pris for klassetur med sine respektive linjer.

TeFT Utland skoleåret 20/21

Elevene på linjen bor på dobbeltrom når de er på skolestedet i Oslo og betaler 5 mnd kost og losji; 27 000 kr

Egenandel for utenlandsopphold skoleåret 2020-2021 vil være 48 000 kr

Forbehold

Vi tar forbehold om feil eller mangler, men de prisene vi oppgir skal i utgangspunktet være rette.

Kost* og losji skoleåret 20/21

Enkeltrom med eget bad inkl. strøm og nett

 • Utrustet (BUF) kr 62 160
 • Musikk (BMT) kr 61 700
 • Gaming (BGD) kr 61 820
 • KRIK (BIF) kr 62 050
 • TeFT Norge 27 630

Dublettrom, enkeltrom der man deler bad med annen elev inkl. strøm og nett

Elever som bor på dublett betaler kr 5 000 mindre i kost og losji i året.
(Vi har kun et begrenset antall dubletter. Dersom du ønsker dublett må dette oppgis i søknadsskjemaet, ev. at du sender oss en separat mail med ønske. Vi kan ikke garantere at du får dublett. Ved tildeling gjelder «førstemann til mølla» – prinsippet)

*Kost
Inkluderer frokost, lunsj og middag mandag til fredag samt frokost og middag lørdag og søndag, servert i matsalen.
Måltidene er obligatoriske for alle internatelever. Litt dugnadsarbeid i forbindelse med oppvask etter middag gjør at prisene kan holdes nede. Øvrige måltider (feks kveldsmat) ordner den enkelte på internatkjøkkin i hver etasje sammen med noen andre elever.

Skoleturer

En 2-3 dagers tur innenlands ved starten av skoleåret er inkludert i skolepengene. Vi reiser til et leirsted eller lignende for å bli godt kjent.

Den store skoleturen for alle klassene ligger vanligvis i januar. Turen varer i ca tre uker og varierer i pris utifra landet man reiser til. For Utrustet, KRIK og Musikk koster turen ca kr 19 500,-. For Gaming koster turen ca 21 000,-.

For Utrustet-klassen planlegger vi tur til Etiopia, Krik-linja til Kenya/Tanzania eller Indonesia, Musikk reiser til Indonesia og Gaming-klassen reiser til Japan. Klassene reiser også på noen kortere turer i løpet av skoleåret. Når det gjelder egenbetaling for disse turene, får søkere info om dette i forbindelse med søknadsprosessen eller ved å kontakte skolen i forkant.

Priser dekker i utgangspunktet transport og overnatting. Prisene kan varierer med opptil 10%.

Lærebøker

Du blir ikke pålagt å kjøpe mange lærebøker, men regn med noen hundre kroner til dette, så får du selv mer utbytte av året.

Lån og stipend fra Statens Lånekasse

Bibelskolen Fjellhaug er et offentlig godkjent studietilbud. Det betyr at du som elev hos oss kan regne med stipend og lån fra Statens Lånekasse for Utdanning. Dette kan du søke om direkte på www.lanekassen.no eller gjennom skolen. Ved å søke direkte til Lånekassen gjennom internett blir søknaden raskere behandlet. NB: Husk å søke for riktig skoleår. Kode til å bruke på nettsiden får du i inntaksbrevet.

Waalers legat

Kathinka og Helge Waalers Minde lyser ut stipend:

To ganger i året lyses det ut stipend til elever ved Fjellhaug internasjonale Høgskole og elever ved Bibelskolen Fjellhaug med særlige økonomiske vanskeligheter, som for eksempel til personer som ikke har rettigheter til ordinær studiestøtte Stipendets størrelse er på inntil 15 000 pr person pr semester.

Følg med på denne nettsiden og følg oss i sosiale medier for utlysningen og søknadsfrist til stipendet. Retningslinjer for utdeling av stipend finner du her.

Søknader og eventuelle spørsmål kan sendes til ojskartveit@fjellhaug.no.

Design og utvikling av M51 Marketing