Hva leter du etter?

Ansatte

Jon Georg Fiske
REKTOR
jgfiske@fjellhaug.no

Jon Georg trives godt ute i friluft, og er en reflektert fin fyr å prate med. En mann med hjerte for både Jesus og bibelskole! Riktig mann på riktig plass!

Janne Mjølhus
Undervisningsleder & kontaktlærer TeFT Norge
jmjolhus@fjellhaug.no

Janne er en engasjert lærer som brenner for at elevene skal få et år der Jesus står i sentrum. Vi er takknemlige over å ha Janne på laget!

Ole Johannes Skartveit
Administrasjonskonsulent
ojskartveit@fjellhaug.no

Kombinert med studiet «Økonomi og administrasjon» på Oslo Met sjonglerer Ole Johannes alle våre ønsker og behov samtidig på en utmerket måte! Ole Johannes er alltid glad for å hjelpe både elever og kollegaer, og er kanskje den blideste i personalet.

Torgeir Vigdal
Kontaktlærer KRIK
tvigdal@fjellhaug.no

Torgeir er en sporty mann som gjerne jogger eller sykler til jobben, selv om han skal ut på tur med klassen etterpå. Torgeir er også en veldig dyktig taler som har mye godt å dele med både elever og kollegaer.

Per Ove Malmin
Linjelærer KRIK
pmalmin@fjellhaug.no

Per Ove er en engasjert mann med masse erfaring både fra misjon, KRIK og bibelskole. Han tar gjerne en drøs om livet, og har mange gode råd på lur. Påstår selv at han er ubeseiret i squash.

Line Stordal Raknes
Kontaktlærer Musikk
lraknes@fjellhaug.no

Vår blide sørlending, Line, har master i musikkvitenskap fra UiO og har bred erfaring som lovsangsleder på flere festivaler i Norge. Hun er (over gjennomsnittet) opptatt av interiør og sier selv at hun har drømmejobben!

Heidrun Nes
Kontaktlærer TeFT Utland
hnes@fjellhaug.no

Det er sjeldent stille og rolig når denne dama er i nærheten. Heidrun er en dyktig og inspirerende taler som også er glad i å reise rundt og fortelle andre om bibelskolen.

Mari van Haselen
KONTAKTLÆRER UTRUSTET
mvanhaselen@fjellhaug.no

Mari er selvutnevnt bibelnerd, digger smågodt og tegneserier. Vi er heldige som har Mari og på laget på vår helt nye linje!

Peter Ljøkjell
KONTAKTLÆRER GAMING
pljokjell@fjellhaug.no

God stemning er det alltid rundt vår trivelige trønder. Som regel finner du han bak tastaturet i et spill med en god historie, men han takker sjelden nei til et sett med volleyball!

Hans Anton Eklund
Lærer
heklund@fjellhaug.no

Hans Anton er en mann med et stort hjerte som også setter pris på en god replikk. Han er en dyktig taler og blir meget godt likt av elevene. Dere kan glede dere til å bli kjent med han.

Espen Tappel
Linjelærer Musikk
etappel@fjellhaug.no

Espen er en habil og travel gitarist som spiller med flere kjente artister i Norge. Espen er en mild og morsom mann som som gjerne sitter litt ekstra lenge med elevene i lunsjen.

Even Kleppa
MARKEDSKONSULENT
ekleppa@fjellhaug.no

Det er alltid festlig og morsomt rundt Even. Han er en kreativ type som lager fete medieprodukter. Er han ikke bak kamera, finner du han fort bak trommesettet eller i en sosial setting!

Jarle Thingbø
DIAKON
jthingbo@fjellhaug.no

En mer joggeglad diakon enn Jarle skal du lete lenge etter! I tillegg til å løpe gatelangs i Oslo finner du han på skolebenken med en pepsi max i sekken, mens han skriver sin master i teologi.

Harald Hovland
Lærer

Harald underviser i troslære. En visjonær jærbu med god humor!

Stipendiater
Våre miljøarbeidere

Øystein, Julie, Anders, Renate, Vilde, Rebekka & Daniel er årets "stipper"! Vi er heldige!

Design og utvikling av M51 Marketing