Hva leter du etter?

Ansatte

Jon Georg Fiske
REKTOR
jgfiske@fjellhaug.no

Jon Georg trives godt ute i friluft, og er en reflektert fin fyr å prate med. En mann med hjerte for både Jesus og bibelskole! Riktig mann på riktig plass!

Helene A. Johansson
Undervisningsleder
hjohansson@fjellhaug.no

Vår blide sørlending som har tilbragt store deler av livet sitt i utlandet i både Peru og Israel. Hun er av den sporty typen som kommer cruisende på el-sparkesykkel til jobb.

Sondre Lidal
Administrasjonskonsulent
slidal@fjellhaug.no

Born and raised i Kyrkjsæterøra, og spiller ensentral rolle med å binde skolen sammen administrativt. Fotballentusiast med hjerte for ungdommer!

Torgeir Vigdal
Kontaktlærer KRIK
tvigdal@fjellhaug.no

Torgeir er en sporty mann som gjerne jogger eller sykler til jobben, selv om han skal ut på tur med klassen etterpå. Torgeir er også en veldig dyktig taler som har mye godt å dele med både elever og kollegaer.

Per Ove Malmin
Linjelærer KRIK
pmalmin@fjellhaug.no

Per Ove er en engasjert mann med masse erfaring både fra misjon, KRIK og bibelskole. Han tar gjerne en drøs om livet, og har mange gode råd på lur. Påstår selv at han er ubeseiret i squash.

Line Stordal Raknes
Kontaktlærer Musikk
lraknes@fjellhaug.no

Vår blide sørlending, Line, har master i musikkvitenskap fra UiO og har bred erfaring som lovsangsleder på flere festivaler i Norge. Hun er (over gjennomsnittet) opptatt av interiør og sier selv at hun har drømmejobben!

Heidrun Nes
Kontaktlærer UNGGLOBAL
hnes@fjellhaug.no

Det er sjeldent stille og rolig når denne dama er i nærheten. Heidrun er en dyktig og inspirerende taler som også er glad i å reise rundt og fortelle andre om bibelskolen.

Mari van Haselen
KONTAKTLÆRER LEDER
mvanhaselen@fjellhaug.no

Mari er selvutnevnt bibelnerd, digger smågodt og tegneserier. Vi er heldige som har Mari og på laget på vår helt nye linje!

Jan Magnus F. Lillebø
Linjelærer Leder
jmlillebo@fjellhaug.no

Vår lovsangsglade sunnmøring. Med sin høye latter er det ikke umulig at du kan høre han der du sitter akkurat nå. Uansett sted i landet, om du hører godt etter.

Peter Ljøkjell
KONTAKTLÆRER GAMING
pljokjell@fjellhaug.no

God stemning er det alltid rundt vår trivelige trønder. Som regel finner du han bak tastaturet i et spill med en god historie, men han takker sjelden nei til et sett med volleyball!

Jarle Thingbø
Diakon & Kontaktlærer Etterfølger
jthingbo@fjellhaug.no

En mer joggeglad diakon enn Jarle skal du lete lenge etter! I tillegg til å løpe gatelangs i Oslo er han flink til å parodiere (spesielt ansatte på Fjellhaug). Jarle er også teamkoordinator for Fjellhaugteamet.

Benjamin Herje
Markedskonsulent
bherje@fjellhaug.no

Benjamin er skolens nye markedskonsulent (Info kommer)

Espen Tappel
Linjelærer Musikk
etappel@fjellhaug.no

Espen er en habil og travel gitarist som spiller med flere kjente artister i Norge. Espen er en mild og morsom mann som som gjerne sitter litt ekstra lenge med elevene i lunsjen.

Harald Hovland
Lærer

Harald underviser i troslære. En visjonær jærbu med god humor!

Stipendiater
Våre miljøarbeidere

‍Live, Vetle, Ingvild, Andreas, Sara Emilie, Malene, Oskar og Rolf Christian er årets "stipper"! Vi er heldige!

Fjellhaugteamet
Omreisende ressurs

Vårt splitter nye team som skal reise å besøke skoler, leirer, lokallag. Vi ønsker å være en ressurs for lokalt arbeid rundt omkring i Sør-Norge.

Design og utvikling av M51 Marketing