Hva leter du etter?

Ansatte

Jon Georg Fiske
REKTOR
jgfiske@fjellhaug.no

Jon Georg trives godt ute i friluft, og er en reflektert fin fyr å prate med. En mann med hjerte for både Jesus og bibelskole! Riktig mann på riktig plass!

Helene A. Johansson
Undervisningsleder
hjohansson@fjellhaug.no

Vår blide sørlending som har tilbragt store deler av livet sitt i utlandet i både Peru og Israel. Helene har satt Fjellhaug på kartet for våre naboer på Sinsen og Løren. Ei dame som brenner for misjon og er glad i sang og musikk!

Sondre Lidal
Administrasjonskonsulent
slidal@fjellhaug.no

Born and raised i Kyrksæterøra, og spiller en sentral rolle med å binde skolen sammen administrativt. Fotballentusiast med hjerte for ungdommer!

Torgeir Vigdal
Kontaktlærer KRIK
tvigdal@fjellhaug.no

Torgeir er en sporty mann som gjerne jogger eller sykler til jobben, selv om han skal ut på tur med klassen etterpå. Torgeir er også en veldig dyktig taler som har mye godt å dele med både elever og kollegaer.

Per Ove Malmin
Linjelærer KRIK
pmalmin@fjellhaug.no

Per Ove er en engasjert mann med masse erfaring både fra misjon, KRIK og bibelskole. Han tar gjerne en drøs om livet, og har mange gode råd på lur. Påstår selv at han er ubeseiret i squash.

Line Stordal Raknes
Kontaktlærer Musikk (permisjon ut 2023)
lraknes@fjellhaug.no

Vår blide sørlending, Line, har master i musikkvitenskap fra UiO og har bred erfaring som lovsangsleder på flere festivaler i Norge. Hun er (over gjennomsnittet) opptatt av interiør og sier selv at hun har drømmejobben!

Heidrun Nes
Kontaktlærer UNGGLOBAL
hnes@fjellhaug.no

Det er sjeldent stille og rolig når denne dama er i nærheten. Heidrun er en dyktig og inspirerende taler som også er glad i å reise rundt og fortelle andre om bibelskolen.

Mari van Haselen
KONTAKTLÆRER LEDER
mvanhaselen@fjellhaug.no

Mari er selvutnevnt bibelnerd, digger smågodt og tegneserier. Vi er heldige som har Mari og på laget på vår helt nye linje!

Jan Magnus F. Lillebø
Linjelærer Leder
jmlillebo@fjellhaug.no

Vår lovsangsglade sunnmøring. Med sin høye latter er det ikke umulig at du kan høre han der du sitter akkurat nå. Uansett sted i landet, om du hører godt etter.

Peter Ljøkjell
KONTAKTLÆRER GAMING
pljokjell@fjellhaug.no

God stemning er det alltid rundt vår trivelige trønder. Som regel finner du han bak tastaturet i et spill med en god historie, men han takker sjelden nei til et sett med volleyball!

Jarle Thingbø
Diakon & Kontaktlærer Etterfølger
jthingbo@fjellhaug.no

En mer joggeglad diakon enn Jarle skal du lete lenge etter! I tillegg til å løpe gatelangs i Oslo er han flink til å parodiere (spesielt ansatte på Fjellhaug). Jarle er også teamkoordinator for Fjellhaugteamet.

Linda Holm Hansen
Linjelærer Musikk
lhhansen@fjellhaug.no

Vår sjarmerende trønder, Linda, er vikar for musikklæreren vår Line i 2023. Med sitt livlige vesen og musikalske hjerte tar hun musikklassen til nye høyder. Linda er utdannet sanger fra København og har jobbet med musikk i menighet og skole i mange år.

Thomas Engebretsen
Linjelærer Musikk

Thomas er en dreven lovsangsmusiker, dyktig bassist og spiller live og i studio med kjente musikere.

Stipendiater
Våre miljøarbeidere

Lazarus, Tollef, Marielle, Elias, Marthea, Marie, Arndís og Sebastian er årets "stipper"! Vi er heldige!

Fjellhaugteamet
Omreisende ressurs

Vårt splitter nye team som skal reise å besøke skoler, leirer, lokallag. Vi ønsker å være en ressurs for lokalt arbeid rundt omkring i Sør-Norge.

Årets team består av Oda Margrethe, Ingrid, Anders og Trygve. For en flott gjeng!

Design og utvikling av M51 Marketing