Hva leter du etter?

Om oss

En bibelskole i hjertet av Oslo

Bibelskolen Fjellhaug

Bibelskolen Fjellhaug er en internatskole som ligger sentralt og likevel avskjermet til på Sinsen i Oslo. Skolen er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband og er en del av Fjellhaug Utdanningssenter sammen med Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

Bibelskolen Fjellhaug er en bibelskole med ulike linjer. Vi presenterer gjerne linjene våre og mener at vi har mye bra å tilby elever med ulike interesser, men hovedvekten ligger likevel på bibelundervisningen. Vår visjon er å lese, lære og leve Guds Ord, og vi arbeider for at dette skal gjennomsyre både skoletid og fritid. Fellesfagene har vi som regel i plenum, men noen ganger er vi i grupper på tvers av linjene.

"Hver morgen samles vi til morgenbønn og om kveldene er det ti-på-ni andakt for dem som har anledning.  Elever og personale arrangerer møter, lovsangskvelder og sosiale aktiviteter. Vi har vår egen Zanzibar – en kaffebar som drives av elevene til inntekt for misjonsprosjektet."

Krik

Det spiller liten rolle om du har drevet mye eller lite med idrett og friluftsliv fra før. Ønsker du å være en del av en fantastisk gjeng som elsker å bli utfordret og prøve nye ting? Da er dette linjen for deg.

LES MER

Gaming

På Bibel, Gaming og Digital kultur får du endelig sjansen til å kombinere gamingopplevelser med et ekte bibelskoleår.

LES MER

Utrustet

Ønsker du å bli utrustet til å kunne gjøre Jesus kjent blant ungdom? På linja Utrustet vil du bli utfordret til å leve for Jesus akkurat der du er, og dit du skal.

LES MER

Teft norge - 2 års linje

TeFT Norge er for deg som har gått et år på bibelskole (eller tilsvarende) og vil ha et år med kombinasjon av praksis og undervisning. Gjennom året på TeFT Norge får du en egen praksisveileder på praksisplassen, i tillegg til at du får en veileder ved Bibelskolen Fjellhaug.

LES MER

teft utland

TeFT Utland er for deg som ønsker å delta i NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika eller Indonesia over tid. Gjennom et unikt fem måneders utenlandsopphold får du muligheten til å oppleve både personlig og åndelig vekst.

LES MER

musikk

Er du glad i musikk? Ønsker du å bli utrustet og utfordret til å tjene Gud med de gavene Han har gitt deg? Ønsker du undervisning på ditt instrument av noen av Norges fremste musikere? Da er et år på Musikk ved Bibelskolen Fjellhaug noe for deg.

LES MER
Design og utvikling av M51 Marketing