Hva leter du etter?

Mange spennende linjer - alle med Bibelen i sentrum

Krik

Det spiller liten rolle om du har drevet mye eller lite med idrett og friluftsliv fra før. Ønsker du å være en del av en fantastisk gjeng som elsker å bli utfordret og prøve nye ting? Da er dette linjen for deg.

LES MER

Gaming

På Bibel, Gaming og Digital kultur får du endelig sjansen til å kombinere gamingopplevelser med et ekte bibelskoleår.

LES MER

Utrustet

Ønsker du å bli utrustet til å kunne gjøre Jesus kjent blant ungdom? På linja Utrustet vil du bli utfordret til å leve for Jesus akkurat der du er, og dit du skal.

LES MER

Teft norge - 2 års linje

TeFT Norge er for deg som har gått et år på bibelskole (eller tilsvarende) og vil ha et år med kombinasjon av praksis og undervisning. Gjennom året på TeFT Norge får du en egen praksisveileder på praksisplassen, i tillegg til at du får en veileder ved Bibelskolen Fjellhaug.

LES MER

teft utland

TeFT Utland er for deg som ønsker å delta i NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika eller Indonesia over tid. Gjennom et unikt fem måneders utenlandsopphold får du muligheten til å oppleve både personlig og åndelig vekst.

LES MER

musikk

Er du glad i musikk? Ønsker du å bli utrustet og utfordret til å tjene Gud med de gavene Han har gitt deg? Ønsker du undervisning på ditt instrument av noen av Norges fremste musikere? Da er et år på Musikk ved Bibelskolen Fjellhaug noe for deg.

LES MER
Design og utvikling av M51 Marketing