Hva leter du etter?

Leder

Bibel, ung og formidling

SØK NÅ

Trigges du av utfordringer, og prøve deg utenfor komfortsonen? Liker du å lede, eller delta i lederteam og vil være med å gi Jesus videre i Norge? 

Da bør du søke LEDER-linjen vår! Leder-linjen er en førsteårslinje for deg som kanskje har en leder i magen, og vil bidra til å se vekst og nytt arbeid i Guds rike.

Lederskap og menighet

Vil du være med å bygge sterke kristne fellesskap hvor nye mennesker får et møte med Gud? Dette vil du lære på skolen, i menigheter hvor dette skjer, og ved å reise på konferanser med spennende og inspirerende ledere fra hele Europa. Her kan du bygge et sterkt nettverk som du kan dra nytte av i årene etter året på bibelskolen.

Kommunikasjon

Effektiv og god kommunikasjon er et viktig verktøy for en god leder. Noen av Norges fremste kommunikatorer kommer for å lære deg sine hemmeligheter slik at du kan utvikle dine egne! Gjennom hele året vil du på ulike arenaer få sette det du lærer ut i praksis.

Praksis og egen mentor

Du vil få benytte alt du lærer gjennom året på din egen praksisplass. Du får selv være med å forme egen praksis, som for eksempel kan være barne- og ungdomsarbeid eller menighetsplanting. Gjennom året vil du få en personlig mentor som vil følge deg gjennom din egne personlige utvikling og veilede deg i praksisen. 

Troverdig tro

Vil du gjerne lære mer om hvordan kristen tro gir livet mening? Finnes det gode grunner for kristen tro? Er det du tror på tro-verdig for dagens mennesker? Gjennom  året vil du utfordres til å finne gode svar og du vil få hjelpe andre til å se hvilken fantastisk Herre vi får lov til å tjene og kalle vår bror!

"Du får et fantastisk år med
fantastiske folk. Et år for livet!"

elev 16/17

Synlig i verden

I gründeren og forkynneren Hans Nielsen Hauges ånd vil du møte mennesker både med ånd og hånd. Sammen med et sterkt ønske om å dele Jesus med mennesker, glemmer vi ikke menneskers daglige behov. Dette leder oss inn møte med mennesker i fengsler og rusomsorg, men også i å møte mennesker i krise hvor du får møte dem gjennom sjelesorg, samtale og bønn.

Utenlandsturer

På Leder-linjen vil du være over 30 dager på tur og få komme tett på praktikere som driver spennende kristent arbeid både nasjonalt og internasjonalt. 

Israel

På høsten reiser vi på en 10 dagers outreach til Israel, landet hvor Jesus levde. Her vil du komme i kontakt med landets bibelske røtter og dagens mennesker. Dette blir opplevelser du sent vil glemme, og gi unike erfaringer som du kan ta med deg resten av året.

USA - California

På nyåret går turen til USAs vestkyst for input i trosforsvar, kulturforståelse og nyåndelighet. Her møtes verdener som sliper hverandre før deres budskap sendes ut igjen til resten av verden. Hva skjer i disse møtene, og hvordan påvirker dette oss i Norge?

Diverse informasjon

Krav til forkunnskap

For at vi skal kunne forberede året ditt best mulig må du i tillegg til søknaden sende oss et motivasjonsbrev på inntil 500 ord hvor du skriver om hvorfor du ønsker å gå på linjen. Send brevet på bibelskolen@fjellhaug.no samtidig som du sender inn søknad. Du vil bli oppringt av kontaktlærer for en kort bli-kjent samtale hvor du også vil få mulighet til å få svar på det du måtte lure på. 

Mari van Haselen
KONTAKTLÆRER LEDER
mvanhaselen@fjellhaug.no
SE ALLE ANSATTE

Videoer

Bibelskolen Fjellhaug 2020/2021

VIL DU LÆRE MER OM FELLESFAGENE?
KLIKK HER.

SE ALLE
Design og utvikling av M51 Marketing