Hva leter du etter?

Utrustet

Bibel, Ung og Formidling

SØK NÅ

Utrustet – et år med fokus på å leve i tro

Lurer du på hvordan du kan leve et liv i tro på Jesus? Da er «Utrustet» for deg.

«Utrustet» gir deg et år på bibelskole med fokus på åndelig og personlig vekst kombinert med praksis.
Vi vil at du skal bli utrustet til å kunne gjøre Jesus kjent blant ungdom. Du vil bli utfordret til å leve for Jesus akkurat der du er, og dit du skal.

Hvordan formes troen?

Å leve som disipler står i sentrum for det vi gjør på «Utrustet». Ved å fokusere på hva som former oss som kristne vil vi lære mer om eget åndelig liv, bønn og troshistorie. Gjennom året jobber vi med kristen identitet og hva det betyr for eget og andres liv. Vi vil gå i dybden på hva som kjennetegner ungdomskultur i dag, hva ungdom er opptatt av og hvordan vi kan fortelle dem om Jesus.

Ved å skape et fellesskap som søker Gud, jobbe med tro og liv, vil vi vokse i vår relasjon til Jesus, sammen og individuelt.

På den måten tror vi at du kan bli utrustet til å gi de viktigste nyhetene i verdenshistorien videre.

"Du får et fantastisk år med
fantastiske folk. Et år for livet!"

elev 16/17

Å leve i tro

Gjennom praksis, personlig oppfølging og spennende gjester skal du få muligheten til å øve deg i ungdomsarbeid. På «Utrustet» skal du få møte mennesker som hver dag jobber for at flere skal møte Jesus, i Norge og i Verden. De driver menighet, ungdomsarbeid, misjon og evangelisering. De står i front og vil dele sine erfaringer med deg.

Gjennom undervisningen vil du få innblikk i hvordan vi kan formidle en levende tro gjennom taler og andakter. Året vil gi deg en innføring i sjelesorg, bønn, evangelisering, trosforsvar, hvordan misjon- og menighetsarbeid kan se ut i storbyer, og en innføring i forholdet mellom kristen tro og nyåndelighet.

«Utrustet» er for deg som vil bli utrustet til å leve som disippel i hverdagen.

UtenlandsturerDen lengste turen går til USA, og den andre til Nord-Afrika. Der får du som elev oppleve hvordan misjon utføres og praktiseres i deler av Afrika.

På høsten reiser vi til Nord Afrika. Denne turen spisses inn mot faget et av fellesfagene våre, Misjon i kontekst. Med denne turen ønsker vi å gi deg en opplevelse av misjonsarbeid i områder som er lukket for evangeliet. Det blir både lærerikt og spennende å besøke NLM sine misjonærer i den arabiske talende delen av verden.

I tillegg er det en lengre tur til USA på våren. Du skal få lære om nyreligiøsitet i Sedona og apolotetikk i California hvor vi bl.a. besøker Disneyland! Bli kjent med kristent identiet i en sekulær kultur, og mye mer!

Diverse informasjon

Krav til forkunnskap

Du må være glad i å omgås mennesker og å utforske andre menneskers livssyn og tankesett. Er du klar for å bli med på spennende reiser, er nysgjerrig og liker å stille spørsmål, så er vi klare for å utruste deg i troen og styrke din livsutfoldelse.

Læreplan

LAST NED PDF

Priser

Skolepenger Utrustet: kr 20 400
Kost og losji Utrustet: kr 63 390
Utenlandstur: kr 20 500
Utenlandsturer kan variere +/- 10%
Prisene for kost og losji er veiledende fra 20/21 og endelige priser for 21/22 vil oppdateres.

Mari van Haselen
KONTAKTLÆRER UTRUSTET
mvanhaselen@fjellhaug.no
SE ALLE ANSATTE

Videoer

Bibelskolen Fjellhaug 2020/2021

Utrustet

Vil du lære mer om fellesfagene? klikk her

SE ALLE
Design og utvikling av M51 Marketing